Thursday, 9 June 2011

India pähkli dipikaste / Cashew dip sauce


Purustatud röstitud pähklitega dipikaste läheb alati külalisetele peale.

------------------------------------------

This dip sauce with toasted, milled cashews is a quick starter everyone always loves.

Vaja läheb:
100 g pähkleid
200 ml maitsestamata jogurtit
1 sibula pealsed
soola, pipart
veidi paprikapulbrit


Rösti pähklid pannil ja kalla nad püreemikserisse või pipraveskisse ning jahvata pulbriks. Sega juurde jogurt, hakitud sibula pealsed, veidi soola ja pipart. Aseta kaste kaussi ja riputa peale veidi paprikapulbrit. Serveeri kurgi-, porgandi-, selleri- või lillkapsakangidega.



Allikas: Sara Lewis'e ,,Lapsed köögis".


You'll need:
100 g of cashews
200 ml of plain yoghurt
green parts of one spring onion
salt and pepper
paprika


Toast the nuts on a griddle. Mill them in a food processor, spoon in the yoghurt, some salt, pepper and the chopped green parts of a spring onion. Sprinkle some paprika on top before serving with carrot, cucumber, celery or cauliflower slices.



From: Sara Lewis' "Kids in the Kitchen".

No comments:

Post a Comment