Mõnusalt küüslaugune juustumääre, mille järgi tekib vajadus just talveperioodidel. Rosin lisab magusust ja neutraliseerib küüslaugu vänget maitset, kuid kellele magus soolases toidus ei meeldi võib selle välja jätta või asendada näiteks pähklitega. Sobib ideaalselt enda tehtud leivaga.
Kogused on umbkaudsed.
Vaja läheb:
100 g riivitud juustu (gouda, cheddar ja edamer on "õrnema" maitsega ja sobivad hästi)
50 g majoneesi (kasutasin lahjat)
väike peotäis rosinaid
2-3 küünt küüslauku
Purusta küüslauk, sega kõigi ülejäänud ainetega. Määri leivale ja naudi.
------------------------------------------------------------------
You'll need:
100 g grated cheese (edam, cheddar and gouda have suitable mild flavours)
50 g mayonnaise (I used light)
a small handful of raisins
2-3 gloves of garlic
Press the garlic through a garlic masher and mix with the rest of the ingredients. Spread on dark bread and enjoy.
No comments:
Post a Comment